Anthony Robbins leerde Ratelband het vak. Via alle vormen van nieuwe media (boeken, tapes, CD Roms etc.) worden zijn produkten aan de man gebracht.

Robbins is de geestelijke vader van Ratelband en het toepassen van NLP.

Anthony Robbins

Ieder mens stelt doelen voor zichzelf, denk maar eens aan de overbekende nieuwjaarsvoornemens. Je bent voornemens iets te doen (bijvoorbeeld stoppen met roken), mischien begin je met volle moed aan je voornemen, maar na korte tijd is alles weer bij het oude.

Hoe komt dat toch? Op zijn seminars leer je niet alleen waarom dat komt (het heeft te maken met de zes menselijke behoeften), maar ook hoe je op een effectieve manier je voornemens kan uitvoeren, zonder terugval naar oude gewoonten en verlangens.

Ook leer je overtuigingen die je ontwikkeling (in je leven en carriere) tegenhouden, te vervangen door hele sterke nieuwe overtuigingen waardoor je ontwikkeling (in je leven en carriere) weer op gang komt.

Oh en je krijgt de kans om over hete kolen te lopen (you don´t have to, but you will !)

meer info: Anthony Robbins

Literatuur:

 • Unlimited Power
 • Awaken the Ginat Within
 • Giant Steps

 


 • Generic placeholder image
  Floor Management Netwerk

  Floor is een platform over management en ondernemen door gebruik te maken van de mogelijkheden van internet.

  Floor beoogt een hulp te zijn bij het ontwikkelen van een doelgerichte strategie en de vertaling daarvan in praktische stappen.

  Op Floor.nl is in diverse categorien informatie te vinden voor managers en voor geïnteresseerden in management.

   

 • Generic placeholder image
  Nieuws en achtergronden

  Management is een veelomvattend vakgebied met raakvlakken in uiteenlopende vakgebieden, wetenschappen en ervarigen in veel van elkaar verschillende projecten.


Management- Goeroes

De top van de hedendaagse goeroes gelden Peter DruckerTom Peters en Michael Porter. Drucker is de grijze eminentie onder de goeroes. Zelfs op hoge leeftijd was hij tegen flinke honoraria nog actief met lezingen etc. Porter en Peters zijn  wereldbekend en hun optredens gaan gepaard met telecommunicatie, glitter en veel marketing-geweld. De verpakking doet veel sinds de jaren negentig.

Go guru
Card image cap
Taal & Jargon
De taal in de taal - het jargon van de vakspecialist. Of het nu econoom, technicus en/of sporter is zij verstaan alleen hun vakgenoten goed.

Go Jargon
Card image cap
Veranderen & Verbeteren

Metaforen, ervaringen en/of humor kunnen gebruikt worden management processen of de organisatie te verbeteren. Hier worden triggers daartioe gegeven.

Animal Org
The missing link tussen
Organisatietheorie en dierenwereld

Go Animal Org

Naar een idee van


Generic placeholder image
dr.ir. Jules Verlaan
e: JVerlaan@floor.nl


Over ons


Floor is in 1995 als goeroe-site op het WWW gestart bij XS4ALL. Het was een samenwerkingsverband van verschillende management-consultants. Het doel was en is om business te ontwikkelen op basis van internetfaciliteiten. Nu heel gewoon, toen nog een belofte.

Gebroken Nieuws


Nieuws

Op de elektronische snelweg is het nooit saai. Zie het Nieuws.
Ook in de bouw en bij bouwgerelateerde ondernemingen is altijd wel iets nieuwswaardig. Ook kunnen het tips zijn waar eenieder zijn voordeel mee kan doen. U leest het hier.

placeholder image

 

Opinie

Voor een beter begrip van de wereld om u heen is het waardevol om beargumenteerde meningen van andere te vernemen. Zie Opinie
placeholder image

Contact Us


Redactie Floor
e: redactie@floor.nl