Nieuws over management, organisatie en economie

31 augustus 2009

Samenwerken – geen kunst!
Inspiratiebijeenkomst voor managementondersteuners

EYEFORJOB nodigt een groep geselecteerde relaties uit om 15 oktober aanstaande haar gast te zijn. Men belooft een programma met inspirerende workshops, een humorvolle presentatie door marketinggoeroe Jos Burgers, verrijking van de geest, culinair genieten en ontspannen! Dit alles vindt plaats in een monumentale boerderij in Zuidoost-Brabant waar kunst, inspiratie en gastvrijheid elkaar aanvullen.
 
Deze inspiratiemiddag wordt aangeboden door EYEFORJOB, een nieuw samenwerkingsverband van Job Assistance en Eyedo Creative Business Support.
Samen bieden Job Assistance en Eyedo hun relaties een compleet pakket diensten aan op het gebied van managementondersteuning. Van telefoonservice, projectondersteuning en secretariële ondersteuning tot marketingactiviteiten en het verzorgen van de volledige organisatie en uitvoering van projecten en zakelijke evenementen. U kunt bij een van beide organisaties terecht met uw vraag.

Voor meer informatie over het event op 15 oktober: www.eyeforjob.nl.


 • Generic placeholder image
  Floor Management Netwerk

  Floor is een platform over management en ondernemen door gebruik te maken van de mogelijkheden van internet.

  Floor beoogt een hulp te zijn bij het ontwikkelen van een doelgerichte strategie en de vertaling daarvan in praktische stappen.

  Op Floor.nl is in diverse categorien informatie te vinden voor managers en voor geïnteresseerden in management.

   

 • Generic placeholder image
  Nieuws en achtergronden

  Management is een veelomvattend vakgebied met raakvlakken in uiteenlopende vakgebieden, wetenschappen en ervarigen in veel van elkaar verschillende projecten.


Management- Goeroes

De top van de hedendaagse goeroes gelden Peter DruckerTom Peters en Michael Porter. Drucker is de grijze eminentie onder de goeroes. Zelfs op hoge leeftijd was hij tegen flinke honoraria nog actief met lezingen etc. Porter en Peters zijn  wereldbekend en hun optredens gaan gepaard met telecommunicatie, glitter en veel marketing-geweld. De verpakking doet veel sinds de jaren negentig.

Go guru
Card image cap
Taal & Jargon
De taal in de taal - het jargon van de vakspecialist. Of het nu econoom, technicus en/of sporter is zij verstaan alleen hun vakgenoten goed.

Go Jargon
Card image cap
Veranderen & Verbeteren

Metaforen, ervaringen en/of humor kunnen gebruikt worden management processen of de organisatie te verbeteren. Hier worden triggers daartioe gegeven.

Animal Org
The missing link tussen
Organisatietheorie en dierenwereld

Go Animal Org

Naar een idee van


Generic placeholder image
dr.ir. Jules Verlaan
e: JVerlaan@floor.nl


Over ons


Floor is in 1995 als goeroe-site op het WWW gestart bij XS4ALL. Het was een samenwerkingsverband van verschillende management-consultants. Het doel was en is om business te ontwikkelen op basis van internetfaciliteiten. Nu heel gewoon, toen nog een belofte.

Gebroken Nieuws


Nieuws

Op de elektronische snelweg is het nooit saai. Zie het Nieuws.
Ook in de bouw en bij bouwgerelateerde ondernemingen is altijd wel iets nieuwswaardig. Ook kunnen het tips zijn waar eenieder zijn voordeel maa kan doen. U leest het hier.

placeholder image

 

Opinie

Voor een beter begrip van de wereld om u heen is het waardevol om beargumenteerde meningen van andere te vernemen. Zie Opinie
placeholder image

Contact Us


Redactie Floor
e: redactie@floor.nl