Nieuws over management, organisatie en economie

21 augustus 2022

Niet zelf beleggen, maar laten beleggen zonder je gemoedsrust te verliezen

Beleggen is nooit zonder risico, maar je kunt bij Saxo wel laten beleggen met verstand. Dat betekent minder risico lopen waardoor je ook met een gerust gemoed kunt beleggen. De experts van Saxo zorgen voor een geautomatiseerd portefeuille management, dat geheel is afgestemd op jouw wensen, om de financiële doelen die jij stelt te bereiken. Lees dit artikel als je meer wilt weten over het door experts laten beleggen met een beperkt risico. De portefeuille die de experts voor je samenstellen is uniek, net zo uniek als jouw wensen en het doel dat je daarmee wilt bereiken. Het rendement dat je kunt bereiken met jouw portefeuille is afhankelijk van de samenstelling van die portefeuille! 

   

De voordelen van geautomatiseerd portefeuille management

Een gepersonaliseerde portefeuille betekent dat er een portefeuille wordt samengesteld, door een team van experts, op een individuele manier en met een menselijke aanpak. Die aanpak is gericht op jouw wensen en op het bereiken van het doel dat jij voor ogen hebt. De risico’s kunnen dankzij een extra beschermingsoptie, de unieke Vermogensbewaker, beperkt worden. Dan zal, als de koers van de aandelen dalen die je in je portefeuille hebt, je eigen vermogen nooit verder dalen dan het vooraf ingestelde percentage. Daarnaast heeft een geautomatiseerd portefeuille management lage, transparante kosten. Lagere kosten betekent meer rendement. Een ander voordeel is dat je altijd bij je geld kunt. Bovendien kun je nu ook extra duurzaam beleggen. Door te kiezen voor die optie kies je voor een portefeuille waarbij voor je voor het grootste deel je geld belegt in bedrijven die vooruitstrevend zijn in duurzaamheid. 

Beleggen om één of meerdere doelen te bereiken

De meeste mensen gebruiken beleggingen om een bepaald doel of doelen te bereiken. Denk hierbij aan aanvulling op je pensioen, betalen van de studie van je kinderen, het kopen van een huis of vakantiehuis. Op dit moment brengt spaargeld niets op. Sterker nog, als je veel spaargeld hebt moet je hierover zelfs geld betalen. Dus is beleggen zo gek nog niet. Beleggingen brengen in de meeste gevallen rendement op. Zeker als je met SaxoWealthCare belegt, en kiest voor de optie Vermogensbewaker. Je bouwt dan  automatisch een beleggingsportefeuille op zonder je daar druk om te maken, want dat doen de experts van Saxo voor je. Het enige dat je hoeft te doen is een korte vragenlijst in te vullen. Hier geef je aan wat je financiële situatie is, wat je wensen en je doelen zijn, hoe lang je denkt te gaan beleggen én hoeveel risico je wilt nemen. Dan wordt er voor je een portefeuille op maat gemaakt, die automatisch wordt geoptimaliseerd wanneer de financiële markt of jouw doelstelling veranderd.


 • Generic placeholder image
  Floor Management Netwerk

  Floor is een platform over management en ondernemen door gebruik te maken van de mogelijkheden van internet.

  Floor beoogt een hulp te zijn bij het ontwikkelen van een doelgerichte strategie en de vertaling daarvan in praktische stappen.

  Op Floor.nl is in diverse categorien informatie te vinden voor managers en voor geïnteresseerden in management.

   

 • Generic placeholder image
  Nieuws en achtergronden

  Management is een veelomvattend vakgebied met raakvlakken in uiteenlopende vakgebieden, wetenschappen en ervarigen in veel van elkaar verschillende projecten.


Management- Goeroes

De top van de hedendaagse goeroes gelden Peter DruckerTom Peters en Michael Porter. Drucker is de grijze eminentie onder de goeroes. Zelfs op hoge leeftijd was hij tegen flinke honoraria nog actief met lezingen etc. Porter en Peters zijn  wereldbekend en hun optredens gaan gepaard met telecommunicatie, glitter en veel marketing-geweld. De verpakking doet veel sinds de jaren negentig.

Go guru
Card image cap
Taal & Jargon
De taal in de taal - het jargon van de vakspecialist. Of het nu econoom, technicus en/of sporter is zij verstaan alleen hun vakgenoten goed.

Go Jargon
Card image cap
Veranderen & Verbeteren

Metaforen, ervaringen en/of humor kunnen gebruikt worden management processen of de organisatie te verbeteren. Hier worden triggers daartioe gegeven.

Animal Org
The missing link tussen
Organisatietheorie en dierenwereld

Go Animal Org

Naar een idee van


Generic placeholder image
dr.ir. Jules Verlaan
e: JVerlaan@floor.nl


Over ons


Floor is in 1995 als goeroe-site op het WWW gestart bij XS4ALL. Het was een samenwerkingsverband van verschillende management-consultants. Het doel was en is om business te ontwikkelen op basis van internetfaciliteiten. Nu heel gewoon, toen nog een belofte.

Gebroken Nieuws


Nieuws

Op de elektronische snelweg is het nooit saai. Zie het Nieuws.
Ook in de bouw en bij bouwgerelateerde ondernemingen is altijd wel iets nieuwswaardig. Ook kunnen het tips zijn waar eenieder zijn voordeel maa kan doen. U leest het hier.

placeholder image

 

Opinie

Voor een beter begrip van de wereld om u heen is het waardevol om beargumenteerde meningen van andere te vernemen. Zie Opinie
placeholder image

Contact Us


Redactie Floor
e: redactie@floor.nl